Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Airoh

Italialainen Airoh on yksi maailman johtavimmista mp- ja motocrosskypärien valmistaja. Airoh kypärät tarjoavat aina korkeinta laatua, turvallisuutta ja mukavuutta samalla kun muotoilu saa sinut erottumaan joukosta.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Airoh?

    Italialaisen Airohn omistaja Antonio Locatelli pyrkii aina valmistamaan käyttäjille täydellisiä kypäriä. Sen lisäksi, että Airoh kypärät ylläpitävät korkeat standardit, on myös suunnittelussa jännittäviä yksityiskohtia ja hienoja värejä. Siitä lähtien kun yritys perustettiin 1997 on Airoh keskittynyt täysin laatuun, turvallisuuteen ja mukavuuteen. He käyttävät vain parhaita materiaaleja ja kehittyneimpiä tekniikkoja valmistuksessa. He pitävät jatkuvasti huolen siitä, että he saavat lisää kokemusta ja tietoa investoimalla tutkimuksiin, kehitykseen, tekniikkaan ja innovaatioon. Kaikki Airoh kypärät käyvät läpi äärimmäisen tarkat testit varmistaakseen mukavuuden ja turvallisuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Tiimi joka työskentelee Airoh:lla karakterisoituvat kompetenssiin, kreatiivisuuteen, omistautumiseen ja osaamiseen. Suuri syy Airohn menestykseen on tiimityöskentely ja yhteishenki.