Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Braking

Braking rakentaa ja valmistaa parhaimman laatuisia jarrulevyjä sekä jarrupaloja moottoripyörille, motocrossille ja nelipyöräisille. Moni on sitä mieltä, että parempia jarrulevyjä ei markkinoilla ole. Paranna turvallisuutta ja suuorituskykyä, kokeile Braking jarrulevyjä ja jarrupaloja.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Braking?

    Italialainen Braking perustettiin vuonna 1990 tavoitteenaan kehittää ja valmistaa kestäviä jarrulevyjä ja jarrupaloja parempaa jarrutustehoa ja kulutusta varten. Yli 20 vuotta myöhemmin Braking voi katsoa taakse ajassa ja todeta, että he ovat onnistuneet. 2004 Braking ja Sunstar aloittivat yhteistyön ja ovat yhdessä laajentaneet sekä kehittäneet tuotevalikoimaansa parantaakseen moottoripyörien turvallisuutta, etenkin jarruttaessa. Brakingilla ja Sunstarilla on huomattavan suuri markkinaosuss kun kyseessä on korkealaatuiset jarrulevyt ja jarrupalat. Braking yhdistetään useimmiten tuotteisiin, jotka tarjoavat suunnittelua, turvallisuutta ja toiminnallisuutta, jatkuvasti metsästämässää tehokkaita ratkaisuja ja yhä parempaa turvallisuutta. Braking pyrkivät jatkuvasti tekemään kehitystyötä säilyttääkseen johtavan aseman ja parantaakseen valmistustekniikoitaan sekä luodakseen seuraavan sukupolven tuotteita.