Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

D.I.D

D.I.D on valmistanut laadukkaita ketjuja ja ketjulukkoja yli 50 vuoden ajan moottoripyöriin, Crossipyöriin ja enduropyöriin. D.I.D:n ketjut on äärimmäisen hyvin tunnettuja kun kyse on kulutksenkestävyydestä ja alhaisista friktio-ominaisuuksista ja näitä käyttävät monet tehdastiimit ympäri maailmaa.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on D.I.D?

    Amerikalainen D.I.D on sen perustamisesta lähtien vuonna 1951 toimittanut laatuketjuja moottoripyörä- ja motocrossimarkkinoille. D.I.D:n päätoimisto sijaitsee Portlandissa, Yhdysvalloissa ja heillä on jakelua lähes koko maailmassa. D.I.D pitää erittäin tärkeänä, että he aina tarjoavat hyvää asiakaspalvelua, ja he pyrkivät pysymään askeleen edellä teknologiassa, suunnittelussa ja kehittämisessä. D.I.D:n ketjut ovat tunnettuja erittäin hyvistä ominaisuuksista kun kyseessä on sekä kulutuksenkestävyydestä, että suorituskyvystä. Ketjuilla on sekä matala paino, että alhainen friktio joka sopii täydellisesti koviin ajoihin. D.I.D pyrkii jatkuvasti parantamaan ja päivittämään ketjujansa, jotta he voisivat tehokkaasti vastata nykypäivän moottoripyörä ja motocross kuljettajien kasvaviin vaatimuksiin. Kiitos heidän kunnianhimosta ja suurista tavoitteistaan, D.I.D:n ketjuja käytetään monissa tehdastiimeissä ympäri maailmaa.