Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

DP Brakes

DP Brakes on ainut yritys maailmassa joka keskittyy vain mp- ja motocross jarrupalojen ja kytkinlevyjen kehitykseen sekä valmistukseen. Kiitos heidän ainutlaatuisen tekniikan, sintrattu metalli, on DP tehneet itsestään hyvin tunnettuja sekä turvalliseksi toimittajaksi kun kyseessä on kulutuksenkestäiä osia.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on DP Brakes?

    1955 Dunlop Aviation kehittivät ainutlaatuisen tekniikan, nimittäin jarrupalat sintratusta metallista. Dunlop Aviation, joka oli lentokoneteollisuudessa, sai tehtäväkseen tuoda esille myös jarrulevyjä sekä jarrupaloja moottoripyörille ja näin perustettiin DP Brakes. DP Brakes:lla on tänäpäivänä ainutlaatuinen asema markkinoilla sillä he ovat ainut yritys maailmassa joka keskittyy 100% jarrulevyihin ja kytkinlevyhin jossa käytetään sintrattua metallia. DP'n tuotteet on hyvin tunnettuja siitä, että heidän tuotteillaan saat todella hyvät jarruominaisuudet märissä olosuhteissa tai ajaessa hiekalla ja mudalla. Sanotaan, että DP on jopa parempia kun vakio-osat kun kyseessä on jarruominaisuus ja kulutuksenkestävyys. Tämä yhdessä DP'n kokemuksella jarrupalojen valmistuksessa, tekevät heistä äärimmäisen hyvän korvaajan kun aika on vaihtaa alkuperäiset jarrupalat uusiin.