Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Engans

Ruotsalaisvalmisteiset Engans iskunvaimentimet. Iskunvaimennin joka sopii juuri sinun tarpeillesi. Valmistettu korkeimmasta laadusta ja rakennettu maksimaalista suorituskykyä varten. Engansin kompressio ja palautuspaine on kilpa-eliitin testaamat sekä Ruotsissa että Yhdysvalloissa.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Engans?

    Engans Racing Servicen perusti Anders "Engan" Engstedt, omistautunut motocrosskuljettaja jonka kiinnostuksenkohteena oli iskunvaimentimet. Engans on ollut lapsesta asti kiinnostunut motocrossista ja ei kestänyt pitkään kunnes hän osti ensimmäisen crossinsa ja ura lähti alkuun. 80-luvun alkupuolella Engans aloitti perehtymään kaikkiin ongelmiin mitä iskunvaimentimissa oli tuolloin. Engansin innovaatiot tulivat nopeasti suosituiksi ja yritysidea "iskunvaimennintohtori" lähti näin käyntiin. Engansin palkkasi crossi, enduro ja moottorikelkka ihmiset jotka halusivat apua iskunvaimentimien, haarukoitten ja ohjausvaimentimien kanssa. Tänä päivänä Engans iskunvaimentimet ovat doiminoiva tuote jäärata-maailmassa. Engans soveltaa myös iksunvaimentimia muihin käyttöalueisiin jossa suuret vaatimukset toiminnallisuudessa ja kestävyydessä. Engans iskunvaimentimet istuvat jo monen vuoden takaa vakiona rannikkovartioston veneissä maailman ympäri. Myös suuri määrä ambulansseja Ruotsissa ja Europassa on varusteltu näillä vaimentimilla. Engans valmistaa iskunvaimentimia myös crosscartseille, inva-ajoneuvoille ja ravikärryille.