Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Fly

Fly Racing on tunnettu toimintaurheilumerkki joka tarjoaa kypäriä, kenkiä, suojavaatteita ja paljon muuta erilaisiin urheilumuotoihin kuten crossi, mp, kelkka, BMX ja vesiskoottereille. Fly Racing on korkean suorituskyvyn, maksimaalisen toiminnallisuuden, hyvän laadun ja ainutlaatuisen suunnittelun synonyymi.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Fly?

    Fly Racing on hyvin tunnettu toimintaurheilumerkki joka tarjoaa kypäriä, kenkiä, suojavaatteita ja paljon muuta erilaisiin urheilumuotoihin kuten crossi, mp, kelkka, BMX ja vesiskoottereille. Fly Racing levikki yltää yli 40 maahan ympäri maailman. Periaatteessa sillä ei ole väliä mitä urheilua harrastat, niin tulet aina löytämään jotain tarpeellista Fly Racingin laajasta valikoimasta. Fly Racingin työntekijät kostuu ryhmästä moottoripyöräintoilijoista, jotka pyrkivät aina valmistamaan parhaita mahdollisia tuotteita, tuotteita jotka sopivat kaikentyppisille kuljettajille, ammattilaisista amatööreihin. Fly Racing perustettiin USA:ssa vuonna 1996 ja he aloittivat valmistamalla ohjaustankoja moottoripyörille sekä moottoripyöräkypäriä. Siitä lähtien tavaramerkistä on kehittynyt yhdeksi nopeiten kasvavaksi merkeiksi moottoriurheilussa ja tänä päivänä Fly sponsoroi tunnettuja motocrosskuljettajia kuten esimerkiksi Trey Canard ja Andrew Short.