Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

HIFLO

HIFLO on valmistanut korkeanlaatuisia öljynsuodattimia ja ilmansuodattimia sekä moottoripyörille että motocross-pyörille yli neljän vuosikymmenen ajan ja ovat yksi myydyimmistä tavaramerkeistä jälkimarkkinoilla. HIFLO:n suodattimet ovat yhtä hyvänlaatuisia mitä alkuperäiset suodattimet, jos ei jopa parempia.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on HIFLO?

    HIFLO perustettiin vuonna 1955 ja on valmistanut suodattimia OEM-teollisuudelle vuodesta 1963. HIFLO toimittaa tänään suodattimia mm. BMW:lle, Peugeot:lle, Toyota:lle ja Suzuki:lle. Neljän vuosikymmenen kokemuksella, jatkuvalla tutkimuksilla ja kehityksillä nykyaikaisissa tuotantolaitoksilla HIFLO on tehnyt itsellensä nimen joka on tunnettu ympäri maailman. Kiitokset HIFLO:n suurista vaatimuksista laadun suhteen he käyttävät ainoastaan ensiluokkaista materiaalia valmistuksessa. Terästä Toyota Tsuho:lta ja NKK Japani:lta, liimaa Henkel Saksasta, paperia Hollingsworth & Vose Yhdysvalloista ja Awa Paper Japani:sta. Kaikki laadun ja kestäyyvden varmistamiseksi heidän tuotannossa. HIFLO oli ensimmäinen valmistaja maailmassa joka sai heidän MP-suodattimet TÜV-hyväksytyiksi joka tarkoittaa sitä, että heidän suodattimet läpäisevät ja kestävät korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Kansainvälisellä verkostolla johtavissa jakelioissa yli 70 maassa, tarjoaa HIFLO:n erinomaista pääsyä ja palvelua, jota on helppo kadehtia mutta vaikea lyödä.