Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

HJC

HJC on yksi maailman suurimpia kypärien valmistaja. HJC valmistaa mottoripyöräkypäriä, motocrosskypäriä ja kelkkakypäriä joita myydään yli 50 eri maassa. Etsitkö hienoa, turvallista ja hintansa arvoista kypärää niin HJC on todella hyvä valinta.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on HJC?

    Vuodesta 1971 asti HJC on erikoistunut valmistamaan moottoripyörä-, motocross- ja kelkkakypäriä. Heidän erikoistumisen, innovatiivisten ideoiden, pitkien kokemuksien ja hyvien hintojen ansiosta HJC on saavuttanut suuria menestyksiä maailmanlaajuisella markkinoilla. Heidän valtavilla resursseilla HJC on rakentanut yhden maailman ensimmäisistä koekeskuksista kypärille. Siellä tehdään kattavat kokeet suuressa tuulitunnelissa jossa tuulennopeus on jopa 250km/tunnissa, jotta he voisivat tuoda esille mahdollisimman turvallisia ja aerodynaamisia HJC-kypäriä. HJC:lla on tehtaita Koreassa, Kiinassa ja Vietnamissa sekä kehitys ja tutkimuskeskus Yhdysvalloissa. Yli 40 vuoden jälkeen alalla tarjoaa HJC korealaatuisia kypäriä sopuhintaan kaikille moottoripyöräilijöille, crossikuljettjille ja kelkkakuljettajille maailman ympäri.