Tuote on lisätty ostoskoriin

Ajoneuvoni

Sulje

Lisää uusi ajoneuvo

Sulje

Tuotteet, jotka täyttävät hakukriteerisi
/

Suodata

Tuotemerkit

Kategoria

Näytä ainoastaan

  • Alennetut tuotteet

Lajittele

Lajittele

  • Ilman toimituskuluja 100€*
  • 60 päivän palautusoikeus
  • Alin hintatakuu
  • Ilmaiset koonvaihdot

Osto & toimitus

 

 

 

Osto & Toimitus

 

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen kuljetuksen kaikille yli 100 euron tilauksille. Alle 100 euron ostoksista veloitamme 9 euron toimitusmaksun. Tarjoamme kaikista vaate- ja varustetuotteista ilmaisen vaihdon jos käytät lähetyksen mukana tulevaa ennakkomaksu palautuslappua.

Toimitusajat ovat nähtävissä tuotesivulla. Toimitusaika vaihtelee kunkin tuotteen mukaan, joten huomoithan sen ostotilanteessa. Haluamme myös muistuttaa, että ylisuuria tuotteita (teltat, renkaat) koskien, tilaukseesi lisätään 9,9 € toimitusmaksu. 

Tämä veloitetaan vain kerran tilausta kohden, joten voit tilata haluamasi määrän ylisuuria tuotteita ilman lisäkuluja.

 

Tämä maksu lisätään vain kerran tilaukselle. Joten voit lisätä tilaukselle 100 tilaa vieviä tuotteita ottamatta huomioon toimituskuluja. 

Palautus

Palautus ja vaihto on helppoa. Paketin mukana tulee palautuslomake ja -tarra. Liimatkaa tämä tarra paketin päälle ja viekää siihen toimipisteeseen mistä olette noutaneet paketin. Kaikki koonvaihdot ovat ilmaisia joten lähetämme maksutta uuden tuotteen tilalle.

 

Hintatakuu

Tarkistamme päivittäin, että meillä on markkinoiden alhaisimmat hinnat. Jos tästä huolimatta löydät saman tuotteen edullisempaan hintaan kilpailijalta, saat sen meiltä samaan hintaan. Hintatakuu on voimassa 14 päivää tilauksen tekemisestä.

 

Maksutavat

Helpot ja turvalliset maksuvaihtoehdot! Teemme yhteistyötä vain tunnettujen yritysten kanssa, kuten Klarna, PayPal, PayEx, Visa ja MasterCard.

 

Ostoehdot

 

1. Ostoehdot

Tilatessa ostosopimus on voimassa vasta kun 24MX/Pierce AB 556763-1592 (Y-tunnus: 2375320-8) vahvistaa tilauksen. Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, esim. väärä hinta, toimitusaika ym. jälkikäteen. Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille asiakkaille.

24MX pidättää omistusoikeuden toimitettuihin tuotteisiin siihen asti kunnes asiakas on suorittanut maksun.

Tarkista aina! Tarkista aina, kun asennat varaosia, että osa on tarkoitusta varten sopiva. Emme ole vastuussa asennuksen yhteydessä aiheutuvista vaurioista, jos tuote on väärä. Mahdollinen korvaus väärästä tai väärin toimitetusta tuotteesta on sen ostohinta. 

2. Hinta & hintatakuu

Hintaan sisältyy ALV 24%. Vahvistetun tilauksen hintoja voidaan muuttaa ainoastaan olosuhdemuutoksien sattuessa, esim. raaka-aineiden hintojen muutoksissa, valuuttakurssi muutoksissa sekä VAT-muutoksissa.

Alin hintatakuu
24MX-asiakkaana voit olla varma siitä että maksat markkinoiden alhaisimman hinnan. Tarkistamme päivittäin, että hintamme ovat kilpailijoihin verrattuna alhaisimmat. Jos tästä huolimatta löydät saman tuotteen muualta halvemmalla, saat sen meiltä samaan hintaan. Alin hintatakuu on voimassa 14 päivää ostoksesta. Täten takaamme, että meillä aina on alhaisimmat hinnat! 


Näin käytät hintatakuuta:

Osta tuote verkkokaupastamme alkuperäishintaan.
Lähetä tilaamisen jälkeen meille sähköpostilla tilausnumerosi sekä suora linkki kyseessä olevaan tuotteeseen kilpailijalla. Sähköpostin voit lähettää info@24mx.fi-osoitteeseen.
Me vahvistamme sen jälkeen, että hintaa on säädetty alaspäin.


Olet myös aina tervetullut tekemään tilauksesi puhelimitse. Puhelinnumero asiakaspalveluun on 09-31 58 21 08. Mikäli olet jo ostanut tuotteen meiltä ja löydät sen 14 päivän sisällä halvemmalla muualta, maksamme toki takaisin erotuksen. Haluamme näin taata sinulle hyvät kaupat 24mx.fi:ssä. Sinulla on tietenkin aina 60 päivän palautusoikeus*.


*ei koske kaikkia tuotteita, ks 7. Katumisoikeus.

Alin hintatakuu koskee kaikkia tuotteitamme ja suomalaisia verkkokauppoja, jos sama tuote löytyy muualta edullisempaan hintaan, eli löytyy varastosta heiltä. Hintavertailussa lasketaan mukaan mahdollinen toimituskulu.  

3. Toimitus - toimitusaika

Normaali toimitusaika on 2-6 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista muutoksista toimitusajassa ilmoitetaan sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. Tällöin sinulla on oikeus tehdä muutoksia tilaukseen tai perua kauppa.

Toimitus
Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta yhteistyössä Postnordin kanssa. Tämä tarkoittaa, että toimitukset noudetaan lähimmästä toimipaikasta. Kun toimitus on saapunut lähimpään toimipaikkaan, sinulle lähetetään tekstiviestivahvistus, mistä syystä on tärkeää, että annat oikean matkapuhelinnumeron. Tekstiviestin saatuasi voit noutaa toimituksen.

Myöhästykset
Sinulle lähetetään sähköposti-ilmoitus myöhästyneistä tuotteista. Asiakkaana sinulla on aina oikeus perua kauppa jos toimitus on myöhässä. Teemme parhaamme, jotta saat tuotteet mahdollisimman pian. Jos toimittajamme ei toteuta tilausehtojamme, jodumme mahdollisesti perumaan tilauksen. Pidätämme oikeuden jättää korvaamatta asiakkaalle toimituksen viivästymisestä.

Kuljetusriski
Olemme vastuussa kuljetusriskeistä, eli jos tuote vaurioituu tai häviää kuljetuksen aikana. Sinä olet vastuussa palautuskuljetuksesta.

Vahingoittuneet tuotteet
Tarkista tilaus heti, kun olet vastaanottanut toimituksen. Jos paketti on vaurioitunut, sinun pitää ilmoittaa tästä siihen toimipaikkaan mistä olet noutanut paketin. Säästä aina kuitti kun teet virheilmoituksen.

Väärin toimitettu tai viallinen tuote
Vaihdamme väärin toimitetut/vialliset tuotteet.

Ei noudetut toimitukset
Jos et jostain syystä haluakaan tilaamiasi tuotteita, tulee sinun noutaa paketti ja lähettää se meille takaisin, tai ilmoittaa toimipisteeseen josta olet noutanut paketin, että paketin voi palauttaa.

 

4. Maksu

Hinnat 24mx:ssä ovat päivitettyjä ja sisältävät alv:n. Hinnat ovat euroissa. Toimitusmaksu ja lisämaksut maksutavasta riippuen ovat mahdollisia.

Voit valita jonkin seuraavista maksuvaihtoehdoista:

 

Osamaksu

Teemme yhteistyötä Klarna Oy:n kanssa, joka tarjoaa sinulle osamaksumahdollisuuden

Täältä löydät Klarnan ehdot: Klarna Tili

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Klarnaan: 09- 425 99 771 (9-18 arkisin) tai asiakaspalvelu@klarna.fi

Lasku
Voit myös valita maksutavaksi laskun. 24MX tekee yhteistyötä Klarna Oy:n kanssa, joka on vastuussa luottotietojen tarkistuksista ja laskutuksesta. Kun valitset maksun laskulla, sinun tulee täyttää henkilötunnuksesi kassalla olevaan ruutuun.

Täältä löydät Klarnan ehdot: Klarna Lasku

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Klarnaan: 09- 425 99 771 (9-18 arkisin) tai asiakaspalvelu@klarna.fi

Klarna Checkout

Klarna Checkout on helppo, joustava ja turvallinen tapa tehdä ostoksia verkossa. Vastaamalla pariin kysymykseen tunnistaudut helposti, ja voit valita sinulle sopivimman maksutavan.

Täältä löydät Klarnan ehdot: Klarna Checkout

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Klarnaan: 09- 425 99 771 (9-18 arkisin) tai asiakaspalvelu@klarna.fi

Postiennakko - Maksa, kun noudat pakettisi

Maksa tilauksesi, kun noudat pakettisi postin toimipisteestä. Postiennakkomaksu 4,90 €.

Luottokortti - Kätevä, nopea ja turvallinen
Maksa turvallisesti luottokortilla. Kaikki tietoliikenne on SSL-salattu, jolloin ulkopuolisten on mahdoton nähdä antamiasi tietoja. Hyväksymme maksun Visalla ja MasterCardilla. Luottokorttimaksuista huolehtii PayEx.

PayPal
PayPal on eBayn omistama maksupalvelu. PayPalilla on yli 100 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman ja sadattuhannet yritykset tarjoavat maksutapana PayPalin. Maksu PayPalin kautta on helppoa ja nopeaa. Maksu siirtyy muutamalla klikkauksella PayPal-tilillemme. Ostajana sinun ei tarvitse maksaa mitään lisämaksua. PayPal-maksuista huolehtii PayEx.

Rahojen palautus
Rahojen palautus tehdään tilillesi/luottokortillesi 10 päivän sisällä palautuksen saapumisesta ja käsittelystä.

5. Reklamaatio

24MX noudattaa kuluttajasuojalakia. Reklamaatio-oikeus kattaa ainoastaan alkuperäisiä vikoja, eli tuote on ollut viallinen toimituksen saavuttua. Huomioi, että lähetysluettelo toimii kuittina. Löydät tämän paketin päällä olevasta muovitaskusta tai vaihtoehtoisesti paketin sisältä. Säilytä kuitti, koska se vaaditaan reklamaatiotapauksissa.

Emme ole vastuussa asennuksen yhteydessä aiheutuvista vaurioista, jos tuote on väärä. Mahdollinen korvaus väärästä tai väärin toimitetusta tuotteesta on sen ostohinta.

Jos haluat tehdä reklamaation, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa 09-31 58 21 08 tai sähköpostitse osoitteessa info@24mx.fi. 24MX noudattaa ongelmatilanteissa Kilpailu- ja kuluttajaviraston suosituksia.

6. Palautus ja vaihto

Olemme tehneet palautuksen ja vaihdon erittäin helpoksi. Toimituksen yhteydessä saat palautuslapun, jonka kiinnität palautuspaketin päälle. Palautuslappu toimii myös toimituskulujen maksuna, kun jätät paketin postiin. Laita palautuspakettiin myös tilauksen lähetysluettelo.

Sinulla on aina 60 päivän palautusoikeus kun tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Emme valitettavasti ota palautuksena vastaan sähköisiä tuotteita, kuten CDI-yksiköitä ja sytytystarvikkeita, tai elintarvikkeita, kuten lisäravinteita.

Poikkeus tavallisesta 9,95 euron palautuskulusta, on teltan palautuskulu, joka on 30€ ja tämä vähennetään teidän rahanpalautuksesta.

Mikäli teillä on kysyttävää teltan palautuksesta, niin ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluan vaihtaa tuotteen
Vaatteet ja suojat.
Palautus on maksutonta, kun vaihdat vaatteiden tai suojien koon.

Muut tuotteet:

Maksat ainoastaan 9,95€ palautuskulun, kustannus säädetään jälkikäteen. Lähetämme uuden tuotteen maksutta teille.

Haluan palauttaa tuotteen

Jos käytät palautuslappua niin maksat ainoastaan 9,95€ palautuskulua, kustannus säädetään jälkikäteen. Jos sinulla ei ole palautuslappua tallessa, ottakaa siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluun niin he auttavat asiassa.

 

Rahat takaisin?


Rahanpalautus tehdään 10 arkipäivän sisällä palautuksen saapumisesta. HUOM! Jos olet tilannut laskulla, tulee sinun ensin maksaa lasku. Maksun palautukseen käytetään ensisijaisesti tilauksen maksamisessa käytettyä maksutapaa.

7. Katumisoikeus

Lain mukaan asiakkaalla on 14 päivän katumisoikeus. Meillä palautusoikeus on aina 60 päivää, olettaen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Emme valitettavasti ota palautuksena vastaan sähköisiä tuotteita, kuten CDI-yksiköitä ja sytytystarvikkeita, tai elintarvikkeita, kuten lisäravinteita.