Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

JT Sprockets

JT Sprockets on yksi maailman johtavista rattaiden valmistajista moottoripyörille ja motocrosspyörille. Kaikki JT Sprocketsin rattaat valmistetaan ehdottomasti parhaimmista raaka-aineista parasta laatua, tarkuutta ja kestävyyttä varten.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on JT Sprockets ?

    JT Sprockets on yksi maailman johtavimmista jälkimarkkinoiden rattaiden valmistajia joilla on intohimona nostaa alan standardeja kun kyse on laadusta ja palvelusta. JT ovat tunnettuja siitä, että he valmistavat kestävimmät ja korkealaatuisimmat rattaat markkinoilla ja he myyvät enemmän rattaita kun mitä kaikki muut kilpailijat yhteensä. JT:n tehdas on suurin ja kehittynein koko maailmassa, varustettu nykyaikaisimmilla koneilla mitä tänä päivänä on tarjolla. Kaikki JT:n rattaat on valmistettu sorvaamalla kun toiset rattaat on valmistettu stanssaamalla. Valmistuksessa käytetään CNC datatekniikkaa jotta saataisiin sataprosenttista tarkkuutta rattaisiin. Kaikki JT:n rattaat ovat eloxoituja joka antaa hienomman ulkomuodon ja lisää samalla rattaan kestävyyttä. JT:n suuret varastot sijaitsevat jakelukeskuksissa Lontoossa ja Atlantassa, aina valmiina nopeisiin toimituksiin. JT suunittelee ja valmistaa yli 18 miljoonaa ratasta vuodessa kaikkiin moottoripyörämerkkeihin. Jakelua on yli 70 maassa, JT tarjoaa ylivoimaista laatua ja palvelua.