Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Kimpex

Kimpex on yksi maailman suurimmista varaosien valmistaja ja on yli 40 vuoden ajan palvellut kelkkailijoita, mp- ja crossikuljettajia hintansa arvoisilla vaihtoehdoilla alkuperäsiosille. Kimpex tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotteita ja voittamatonta palvelua.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Kimpex?

    Kimpex on maailmanjohtava kanadalainen varaosien sekä tarvikkeiden valmistaja ja jakelija vapaajan ajoneuvoihin kuten mp, motocross, kelkka, nelipyöräisiin ja veneisiin. Heillä on laaja valikoima erilaisia tarvikkeita kuten esimerkiksi vetohihnoja, kaapeleita, voiteluaineita, mäntiä ja iskunvaimentimia. Kimpexin pääkonttori sijaitsee Drumondville, Quebecissa ja heillä on tänä päivänä kaksi jakelukeskusta, yli 200 työntekijää ja yli 50 000 tavoitettavaa tuotetta. Kimpexillä on myös tytäryhtiö New York, USA:ssa, jotka työskentelevät jatkuvasti kasvavalle ameriikkalaiselle markkinalle. Kimpexillä on hyvin toimiva jälleenmyyjä-verkosto joka käsittää yli 5000 myynti-yhteistyökumppania. Kimpexillä on yli 40 vuoden kokemus muutamien alan maineikkaimpien tuotteiden menestyksekkäästä jakelusta.