Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

KYB

KYB on maailman suurin iskunvaimentimien, etuhaarukoiden ja varaosien toimittaja jotka ylläpitävät ehdotonta huippulaatua. Huoltosarja etuhaarukalle, haarukanöljy, stefat tai kaavinrenkaat. KYB valikoimiin kuuluu kaikki mitä tarvitset moottori- tai crosspyörääsi.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on KYB?

    KYB, jonka nimi oli alussa Kabaya Research Center, perustettiin Japanissa vuonna 1919 Shiro Kayaban toimesta. Tämän jälkeen kun he olivat vakiinnuttanut paikkansa markkinoilla hydraulisten vaimentimien kanssa tuli yritys tunnetuksi nimellä Kabaya Manufacturing Co. Kabayalla on tasainen nousu vuosi vuodelta ja 1959 heidän noteerattiin Tokyo-pörssiin. 2005 yrityksen viralliseksi nimeksi tuli KYB ja tänä päivänä heidät katsotaan olevan yksi maailman suurimmista vakiovarustukseen sopivien iskunvaimentimien sekä kaikkien varaosien valmistaja. KYB valmistaa myös paljon muita hydraulisia tuotteita kuten vakiovarustuksia erikoisyrityksille kuten lentokoneen osia ja mariini varusteita. KYB'n tuotteita myydään yli 100 maassa ja heillä on maailman suurin iskunvaimentimia valmistava yritys joka sijaitsee Gifun kaupungissa Japanissa. KYB:llä on myös tuotantoa Yhdysvalloissa sekä Euroopassa ja mukaanlukien kaikki heidän 15 tehdasta, valmistavat he yli 75 miljoonaa iskunvaimenninta joka vuosi. Tekninen innovaatio ja ensiluokkainen valmistus on muutama syy KYB'n menestystarinaan. KYB on myös ensimmäinen hydraulinen valmistaja joille on myönnetty arvovaltainen "Deming Prize"-palkinto parhaasta laaduntarkastuksesta.