Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Leatt

Leatt on vuodesta 2006 ollut johtava suojissa eri toimintalajeissa. Leatt niskasuoja suojaa vammoilta, jotka voivat tulla äkillisen pysähdyksen takia. Suoja estää myös selkärangan puristumista.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Leatt?

    Leatt, joka valmistaa niskasuojia, perustettiin lääkäri Chris Leattin toimesta Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa. Chris Leatt sai inspiraation luoda niskasuojan, kun eräs mies menehtyi saamiinsa niskavammoihin enduro-onnettomuudessa. Leattin 4-vuotias poika oli juuri aloittanut enduro-uransa kun Chris joutui todistamaan onnettomuuden. Hän päätti sillä hetkellä kehittää niskasuojan joka suojaisi niska- ja selkävammoilta. Ensimmäinen Leatt-suoja myytiin Etelä-Afrikassa 2004, ja 2006 suojia alettiin myymään myös muualla maailmassa. Tänään Leatt-suojat valmistetaan myös muita toimintalajeja varten, kuten BMX, mönkijä, hiihto ja mountainbike. Jatkuvan tutkimustyön, uusien testien ja tietokonesimulaatioiden avulla, suojia kehitetään suojakapasiteetin optimointia varten, josta Leatt on niin tunnettu.