Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Maxim

Yli 20 vuoden kokemuksella lisäravinteista, ovat Maximin ravintoasiantuntijat tuoneet esille optimaalisen valikoiman auttamaan sinua suorituksissasi. Huolimatta minkä lajin valitset, löytyy Maximilta lisäravinteita jotka antavat lisää energiaa ja nopeuttaa palautumista.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Maxim?

    Maxim perustettiin vuonna 1991 englantilaisen Steve Jenningsin toimesta Utelias yrittäjä ja omistautunut pyöräilijä. Jennings laittoi oman pyöräilyuransa jäähylle, mutta pyöräili vielä usein ja mielellään huvin, sekä liikunnan vuoksi. Hän tavoitteli aina parhaita tuloskia, ja kehitti näinikään ensimmäisen nk energiajuoman. Kohta englantilainen ammattipyöräilijä, Chris Boardman, otti Steveen yhteyttä. Yhdessä Boardmanin ja tutkimustiimin kanssa, Jennings jatkoi energiajuomansa kehittämistä. Energiajuoma kehittyi, niin maun kuin tehonsa puolesta siihen mikä on tänäpäivänä. Kun Boardman vuonna 1992 voitti olympia-kultaa, ja kolme maailmanennätystä, tuli sekä Jenningsistä, että Maximista yhtä tunnettuja. Energiajuoman nimeksi tuli Energi Mix, ja se on vielä tänäpäivänä yksi Maximin parhaiten myyvä tuote, mutta nykyään nimellä Carbo Loader. Tänään Maxim kehittää ja myy lisäravinteita Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa mutta toimittaa myös noin 20 muuhun maahan maailmassa. Kaikki Maximin tuotteet ovat tuotu esille ravintoasiantuntijoiden toimesta, viimeisimmät tutkimukset pohjana, ja tavoitteena saada paremmin energiaa ja nopeuttaa palautumista. Tärkeitä komponentteja suorituksen parantamiseksi missä sekunnit ja sadasosat ovat ratkaisevia.