Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Maxima

Vuodesta 1979 Maxima on valmistanut ja myynyt öljyjä eri toimintalajeille, kuten moottoripyöriin, motocrosseihin, kelkkoihin ja mönkijöihin. Monet maailman parhaimmat kuljettajat valitsevat Maximan tuotteitta, yhteistyö joka antaa erittäin hyviä tuloksia.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Maxima?

    Maxima Racing Oils valmistaa öljyjä sekä ammattilaisille, että amatöörikuskeille, miehille ja naisille jotka mielellään venyttävät rajoja ja haastavat itsensä. Maxima on race-henkinen yritys joka kehittää, valmistaa ja toimittaa eri öljyjä, laadultaan ja suorituskyvyltään kilpailijoita parempaa. Maxima perustettiin vuonna 1979 ja niillä on pääkonttori Kaliforniassa, USA:ssa. He tekevät läheistä yhteistyötä ammattilaisten racing-tiimien kanssa, ja kehittävät suuren valikoiman markkinajohtavia tuotteita joita toimitetaan yli 50 maahan maailman ympäri. Huolimatta siitä, mikä on sinun lajisi, moottoripyörä, crossi, kelkka tai mönkijä, niin Maximalta löytyy sopivat öljyt. Maximan öljyt ovat tunnetuja erittäin hyvien voiteluominaisuuksiensa ja säilyttävien ominaisuuksiensa vuoksi. Öljyt estävät kerrostumia. Yksinkertaisesti: vähemmän hajua, vähemmän savua, mutta maksimaalinen voitelu!