Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Metzeler

Saksalainen Metzeler on hyvämaineinen tavaramerkki, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti. Heillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus moottoripyörärenkaiden valmistuksesta. Vuodesta 1892 he ovat tarjonneet usealle moottoripyöräiljälle kulutuksenkestäviä renkaita joiden suorituskyvystä ei tingitä.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Metzeler?

    Saksalainen Metzeler on johtava mp-renkaiden valmistaja, joissa keskitytään laatuun ja suorituskykyyn. Heidän tehtävänsä on jatkuvasti kehittää tuotteita jotka ovat tekniikan, kestävyyden ja suorituskyvyn etupäässä, ja jotka vastaavat moottoripyöräilijän odotuksia ja tarpeita. Metzeler perustettiin 1863 Robert Friedrich Metzelerin toimesta Münchenissä, Saksassa. Aluksi yritys valmisti eri kumituotteita, kuten kirurgisia tarvikkeita, urheiluvarusteita ja leluja. Metzelerin tuotteista kasvoi nopeasti kysyntää ja he laajensivat toimintaansa uusiin tehtaisiin. Vuonna 1892 Metzeler rupesi hyvällä menestyksellä keskittämään tuotantonsa pyörä-, auto- ja moottoripyörärenkaisiin. Vaikka Metzelerin tehtaat tuhoituivat täysin toisen maailmansodan aikana, onnistuivat he sodan jälkeen uudelleenluomaan tavaramerkkinsä. 70-luvulta asti ovat he keskittyneet kokonaan mp-renkaisiin. Tekninen kehitys yhdessä racingin kanssa on tehnyt Metzeleristä mp-rengastestivoittajan vuodesta toiseen.