Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Michelin

Michelin on yksi maailman suurimpia renkaitten valmistajia ja on alusta lähtien näyttänyt kykynsä kilpailijoitten seassa. Michelin-renkaita pidetään ehdottomana kun kyse turvallisuus, elinikä ja polttoaineen kulutus. Michelin tarjoavaa hyvin suorituskykyisiä renkaita sekä moottori-, että motocross-pyöriin.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Michelin?

    Vuosi oli 1889. Kaksi veljestä, Édouard ja André Michelin omistivat yhdessä kumitehtaan Clermont-Ferrandissa, Ranskassa. Yksi pyöräilijä tuli yhtenä päivänä käymään tehtaalla ja pyysi veljeksiltä apua korjaamaan hänen pneumaattisen (ilmatäytetyn) renkaan. Michelin veljekset käyttivät kolme tuntia renkaan korjaamiseen, joka piti vielä jättää yön yli kuivattavaksi. Seuraavana päivänä Michelin veljekset koittivat rengasta jonka he olivat korjanneet, ja tämä hajosi uudelleen lyhyen ajan sisällä. Vastoinkäymisestä huolimatta Michelin veljekset kiinnostuivat ilmatäytteisistä renkaista ja idea alkoi muotoutua. He halusivat luoda oman version ilmatäytteisistä renkaista, paremman ja kestävemmän renkaan, jota ei tarvittu liimata vanteeseen kiinni. Vuonna 1891 Michelin toi esille ensimmäisen patenttinsa, irroitettava ilmatäytteinen rengas, jota myös Charles Terront käytti kun hän voitti maailman ensimmäisen pitkän matkan pyöräilykilpailu, Paris-Brest-Paris. Michelin on alusta lähtien tehnyt useampia innovaatioita koskien renkaita, ja tänään firma on yksi maailman suurimmista renkaan valmistajista. Michelin renkaat ovat todella hyvämaineisia, jotka nostavat turvallisuuden, eliniän ja polttoaine-ekonomian aivan uudelle tasolle.