Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Polisport

Siitä asti kun Polisport vuonna 1978 aloitti toimintansa, ovat he valmistaneet laadukkaita muovituotteita motocrossiin ja enduroon. Polisport tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: muovisarjoja, etuvilkkuja, rintapanssareita, polvisuojia tai ehkä huoltopukkeja? Polisportilta löydät mitä tarvitset.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Polisport?

    Pedro Araújo perusti Polisportin autotallisaan Portugalissa vuonna 1978. Kaikki alkoi siitä, kun Araújo valmisti omat lokasuojat crossiinsa, koska siihen aikaan uusien muoviosien löytäminen oli vaikeaa ja ne olivat kalliita. Kysyntä näistä lokasuojista kasvoi nopeasti paikallisissa kaupoissa, ja näinikään perustettiin Polisport. 80-luvulla valmistettiin enemmän osia moottoripyöriin ja pikkuhiljaa Polisportista tuli kansainvälisesti johtava tavaramerkki. Tänäpäivänä Polisport erottuu kilpailjoistaan muun muassa "Durable Gloss Polypropylene"-materiaalilla, ainutlaatuinen kulutuksenkestävä polyprolenmuovi jossa on enemmän kiiltoa, kestävyyttä ja UV-suojaa, sekä pitää värin pidempään. Polysport erikoistuu muovituotteisiin motocrossissa, endurossa ja mönkijöissä, tuotteilla kuten käsisuojat, rintapanssarit, polvisuojat ja lokasuojat, sekä muovisarjat useimpiin suurimpiin merkkeihin: Hona, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, KTM, Gas Gas ja Husqvarna. Polysport ovat tunnettuja siitä, että valmistavat laadukkaita ja turvallisia tuotteita.