Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Scala

Scala Rider, kehitetty Cardo Systemsien toimesta, on yksi maailman kehittyneimpiä kommunikaatiojärjestelmistä moottoripyöräilijöille ja kelkkailijoille. Ryhmäkommunikaatio, yhteensopivuus matkapuhelimeen tai GPS:ään, Scala Riderillä on helppo pitää yhteys muihin.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Scala?

    Cardo systems Inc.:llä on pääkonttori USA:ssa, Pittsbourghissa, ja on johtava valmistaja Bluetooth-kommunikaatiojärjestelmissä moottoripyöräilijöille, kelkkailijoille ja pyöräilijöille. 2005 lanseerattiin Scala Rider, ja tämän myötä Cardo Systems toi markkinoille yhden maailman ensimmäisistä Bluetooth-headseteistä moottoripyöräkypäriin. Yhteistyössä parhaiden neuvonantajinsa, nimittäin asiakkaidensa, ja samalla moottoripyöräilijöiden kanssa, on Scala Rider jatkanut menestystarinaansa ja kehittänyt laajan valikoiman kommunikaatiotuotteita. Uusien teknisten menestysten ansiosta voi Scala Riderin kanssa helposti pitää yhteyttä muihin, esim ryhmäkommunikaation avulla, tai yhteydellä matkapuhelimeen tai GPS:ään. Monen moottoripyöräilijän suosikki ympäri maailmaa, ja Cardo Systems jatkaa Scala Riderin parantamista ja uusimista, kaikkea luodakseen korkeimpia tasoja kommunikaatiossa ja viihteessä.