Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Suomy

Italialainen Suomy on markkinajohtaja kypäränvalmistuksessa ja ovat luoneet laadukkaita kypäriä katu-, race- ja adventurekäyttöön vuodesta 1997.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Suomy?

    Italialainen Suomy perustettiin vuonna 1997 Umberto Montin toimesta. Vuonna 2000 Suomy allekirjoitti yhteistyösopimuksen Ducatin kanssa, ja Ducati Superbike-kuskit alkoivat käyttää Suomyn kypäriä. Kun Max Biaggi tuli kolmanneksi World GP 500-sarjassa Suomy-kypärä päässään, tuli tästä nopeasti suosittu kypärämerkki moottoripyöräharrastajien kesken. Racingmaailmassa ollessaan on Suomy vuosien varrella hankkinut arvokasta osaamista ja tietoa, mitä tulee laadukkaiden kypärien valmistukseen. Suomy panostaa paljon tekniikkaan ja tuotekehittelyyn yhdessä kuskien kanssa eri race-tiimeissä. Läheinen yhteistyö kuskien kanssa antaa Suomylle mahdollisuuden luoda teknisesti kehittyneitä kypäriä korkealla laadulla ja turvallisuudella. Suomyllä on oma tutkimus- ja kehitysosasto, missä tekevät vaativia turvallisuustestejä ennenkuin kypärät päästetään markkinoille. Suomyn pyrkimys on aina sama: varmistaa laatu ja turvallisuus teknisesti kehittyneessä tuotteessa, intohimolla racing-maailmaa kohtaan ja tavoitteella voittaa seuraavat MM-kisat.