Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Wiseco

Wiseco on vuodesta 1940 valmistanut taottuja mäntiä erinomaisesta laadusta, moottoripyöriin, crossiin, kelkkoihin ja mönkijöihin. Melkein 70 vuotta alalla on tehnyt Wisecosta synonyymin laadukkaille tuotteille jotka ylittävät asiakkaiden vaatimuksia.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Wiseco?

    Noin 70 vuotta sitten Wisecon perustaja, Clyde Wiseman, aloitti mäntien valmistuksen itselleen ja parille ystävälleen. Kuten monet muutkin menestyneet yritykset, jotka ovat saaneet alkunsa jonkun autotallissa, levisi nopeasti tieto Wisemanin hyvintuotetuista männistä ja tämä oli Wisecon alkua. Toiminta kasvoi nopeasti ja tänäpäivänä Wiseco voi ylpeillä maailmanlaajuisella jakelulla. Wiseco on johtava laadukkaiden, taottujen mäntien valmistuksessa, ja valmistavat mäntiä kelkkoihin, moottoripyöriin, crossiin, mönkijöihin, vesiskoottereihin, veneisiin ja autoihin. Wiseco on yritys jatkuvan kehityksen alla, ja ovat etupäässä mitä tulee myös muihin tarvikkeisiin, kuten kampiakselit, kytkinkorit jne. Myös nämä tuotteet taotaan, mikä antaa saman korkean laaduin kuin Wisecon tunnetuissa männissä. Tänäpäivänä Wisco on ainoaita jotka takovat kaikki tuotteensa. Ei ole muita yrityksiä markkinoilla jotka pystyvät vertaamaan itseään Wisecon kehittyneellä teknologialla ja tarkkuuteen yksityiskohdissa. Siksi myös parhaat moottorinvalmistajat ja kuskit moottoriurheilussa valitsevat Wisecon tuotteita.