Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Alias

Alias on uusi jännittävä tavaramerkki joka on perustettu vahvasta innovaatiokyvystä, toiminnallisuudesta, laadusta ja erinomaisesta suunnittelusta. Alias luovat ensiluokkaisia racingtarvikkeita motocrosskuljettajille ympäri maailman.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Alias?

    Alias on uusi ja jännittävä tavaramerkki joille racing ja motocross on suuri intohimo. Alias pyrkivät nostamaan standardeja kun kyseessä on mx-tuotteita innovaation, toiminnallisuuden, laadun ja suunnittelun avulla. Yritys on erikoistunut luomaan korkeimman laatuisia racingtarvikkeita samalla kun he panostavat ensiluokkaiseen suunnitteluun. Itsesuunniteltujen racingvaatteiden lisäksi Alias valmistavat myös muita racingvarusteita kuten suojia ja hanskoja. Heiltä löytyy myös suuri valikoima streetwear-vaatteita, josta löytyy mm. hienoja huppareita, t-paitoja ja lippiksiä. Yritys perustettiin 2011 ja he aloittivat nopeasti yhhteistyön yhden suurimman racingtallin kanssa, Geico Honda. Alias valmistaa vaatteita tähdille kuten Justin Barcia, Eli TOmac, Justin Bogle, Wil Hahn ja Josh Grant. Kiitos sen, että Barcia ja Tomac voittivat East/West Lites-kilpailut motocrossissa, sai Alias suurta huomiota ja tavaramerkki kasvoi kaikille tutuksi. Alias:n kehitys on ollut poikkeuksellisen voimakas heti lanseerauksesta asti ja Alias tavaramerkiltä on vielä paljon odotettavaa.