Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Arrow

Italialainen Arrow Special Parts on yksi maailman näkyvimmistä valmistajista joka valmistaa pakoputkia moottoripyörille ja motocrosseille. Arrow on vuodesta 1985 kehittynyt dynaamiseksi ja vetovahvaksi yhtiöksi, tunnettuja erinomaisesta laadusta, muotoilusta ja suorituskyvystä.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Arrow?

    Arrow on tuottanut moottoripyörämaailmalle todella suorituskykyisiä pakoputkistoja jo vuodesta 1985. He ovat johtavia valmistajia kaikissa moottoripyöräurheilun muodoissa, mutta varsinkin Superbikessä, Supersportissa ja Motocrossissa. Lisäksi Arrow tuottaa myös muita tärkeitä moottoripyörän osia, esim. ohjausvaimentimia ja jalkatappeja. Arrow:n perusti Giorgio Giannelli joka samalla toteutti unelmansa tuottaa hyvin suorituskykyisiä pakoputkistoja maailmanlaajuiseen jakeluverkostoon. Arrow saavutti nopeasti suuren suosion ja on lähes 30 vuotta luonut erittäin vahvan tavaramerkin. He ovat vuosien varrella työskennelleet tunnettujen merkkien kanssa kuten Aprilia, Husqvarna ja Triumph, jossa he ovat kehittäneet alkuperäiset osat ja pakoputkistot. Arrow on tunnettu dynaamisesta yrityksestä, jolla on jatkuvasti uusia ideoita ja panostavat kovasti laatuun, muotoiluun ja suorituskykyyn.