Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Asterisk

Asterisk valmistaa teknisesti kehittyneitä ja erinomaisesti suunniteltuja polvisuojia, jotka sopivat sekä crossi- että kelkkakäyttöön. Asterisk ovat tunnettuja heidän anatomisesti kehittyneistä suunnitteluista ja erinomasiesta laadusta. Tänä päivänä heidät tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaana polvisuojien toimittajana.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Asterisk?

    Asterisk perustivat joukko urheilijoita, joista useampi oli motocrosskuljettajia, joilla yhdessä oli paljon kokemusta actionurheilusta, suunnittelusta ja ortopedisistä apuvälineistä. Heidän vetovoimansa oli ja on edelleen tuoda esille suorituskykyä korostavia tuotteita, joiden tulisi olla kaikkien tilattavissa moottoriurheilussa. 2001 esittelivät Asterisk heidän ensimmäisen polvisuojansa ja saivat näin ollen nopeasti tunnustusta ja yritys kasvoi vauhdilla hyvin tunnetuksi nimeksi alalla. Asterisk ovat tunnettuja heidän hyvin anatomisesti suunnitelluilla ja peittävistä polvisuojista, jotka ovat valmistettu hiilikuidusta, joita käyttävät kuljettajia ympäri maailman. Täydellisellä istuvuudella sekä erinomaisilla suojaavilla ominaisuuksilla sopivat kuljettajille, jotka haluavat ajaa kovaa vauhtia mutta ei halua karsia turvallisuudessa.