Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Athena

Italialainen Athena on menestynyt moottoriosien valmistaja monille eri moottoriurheilulajeille kuten mm. moottoripyöräily, motocross ja moottorikelkat. Athena tekevät yhteistyötä useampien suurien merkkien kanssa kuten KTM, Kawasaki, Gas Gas ja Honda.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Athena?

    Athena tuottaa laajan valikoiman moottorinosia useammille moottoriurheilulajeille. Tiivisteitä, sylintereitä, mäntiä, runkolaakereita, ilmansuodattimia, kampiakseleita tai stefoja, Athenalla on moottorinosia jokaiselle merkilla ja mallille maailmanlaajuisesti. He ovat perustamisvuodesta asti 1973 onnistuneet saavuttamaan markkinajohtavan aseman kun kyseessä on tiivistesarjat erilaisille moottoriurheilulajeille ja he tarjoavat kattavimmat valikoimat maalimassa. Athena on saavuttanut menestyksensä kiitos heidän ammattimaisen ryhmän sekä käyttämällä viimeisintä tekniikkaa ja varusteita. Athena alleviivaavat, että he valmistavat tuotteita jotka kaiken tavoin täyttävät asiakkaiden korkeat vaatimukset. He takaavat aina parhaimman laadun, innovaation ja luotettavuuden. Athena on yritys joka panostaa suuresti jatkuvaan kehitykseen ja uudistukseen.