Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Castrol

Castrol perustettiin 1899 ja yritys katsotaan valmistavan teknisesti katsottuna markkinoiden kehittyneimpiä moottoriöljyjä. Kiitos heidän korkealaatuiset öljyt on Castrolilla ylis 500 voittoa suurimmissa sarjoissa kuten MotoGP, World Superbike ja Motocross MM.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Castrol?

    Öljy-yhtiö Castrol, joka on vuodesta 2000 ollut osa BP:tä, voi tarjota laajan tuotevalikoiman voiteluaineita. Castrolilla on enemmän kun 150 tytäryhtiöitä n. 55 eri maassa. Heidän toimintansa on ensisijaisesti suuntautunut voiteluaineisiin, etenkin yksityishenkilöille. Castrol on yksi maailman suurimpia voiteluaineiden toimittajia. Castrolin perusti Charles "Cheers" Wakefield, 1899 Englannissa. Wakefield oli todellinen strategi ja pioneeri koskien markkinointia. Hän kehitti Castrolin juuri sen aikana kun polttoainemoottori sai luottamusta voimanlähteenä, josta tulevaisuuden kehitys sai alkunsa. Autoista ja moottoripyöristä tuli yhä tavallisempi näky ja Wakefield oli nopea valmistamaan hyviä tuotteita sekä markkinoimaan näitä hyvällä tavalla. Kiitos Wakefieldin panokset Castrolin öljyistä tuli nopeasti tunnettuja maailman ympäri. Yhä tänään, yli 100 vuotta myöhemmin, on Castrol ensiluokkaisen laadun, korkean suorituskyvyn ja innovatiivisen teknologian synonyymi kun kyseessä on voiteluaineet. Yli sadan vuoden kokemuksella asiakkaidensa tarpeiden tyydyttämisessä, on Castrol vieläkin se yritys jonka katsotaan valmistavan markkinoiden teknisesti kehittyneimmät moottoriöljyt, juuri kuten Charles "Cheers" Wakefield aikoinaan tekin perustaessaan Castrol yrityksen.