Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

DNA

Kreikkalainen DNA Filters on yksi maailmanjohtava korkeasuoritteisten ilmansuodattimien valmistaja mp, enduro ja motocross käyttöön. DNA tarjoaa aina suodattimia jotka perustuvat innovatiivisiin teknisiin ratkaisuihin, korkeimpaan laatuun, viimeisimpään suunnitteluun ja parhaaseen suorituskykyyn.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on DNA?

    DNA Filters LTD perustettiin 2002 Dino Nicolaidis ja Maria Rallin toimesta, kaksi henkilöä, joilla on pitkä ja menestyksekäs historia moottoripyöräalalta. Nicolaidis oli pitkään työskennellyt insinöörinä ja moottoripyörien virittäjänä ja hän toteutti ideansa luomalla ensimmäisen ja ainoan greikkalaisen yrityksen joka valmisti suodattimia moottoripyörille ja autoille perustamalla DNA'n yhdessä Rallin kanssa. Kansainvälinen menestys tuli nopeasti. DNA voitti World Endurance Championship 2004 yhdessä Yamaha France GMT 94'n kanssa ja on siitä lähtien saavuttanut jatkuvaa menestystä eri kilpatallien kanssa maailman ympäri. DNA on varusteltu viimeisimmällä tekniikalla, modernilla varustuksella, joukkueella joka koostuu kokeneista, teknisesti osaavista ja omistautuneista työntekijöistä. DNA työskentelevät määrätietoisesti ja systemaattisesti, jotta he voisivat tarjota asiakkailleensa ilmansuodattimia jossa korostuu innovatiiviset tekniset ratkaisut, korkein laatu, viimeisimmät suunnittelut ja paras suorituskyky.