Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

DT-1

DT-1 on valmistanut laadukkaita ilmansuodattimia yli 30 vuotta ja on itsestäänselvä valinta monelle päivän parhaille ammattikuljettajille. DT-1'n suodattimet on tehty parhaasta laminoidusta tuplakerros-vaahtomuomista mitä markkinoilta löytyy ja antaa maksimaalisen ilmanvirtauksen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on DT-1?

    Yli 30 vuoden ajan on DT-1 valmistanut korkealaatuisia ilmansuodattimia ja suojadinsuojia joita käyttävät sekä moottoriurheilun amatöörit että ammattilaiset. DT-1 ilmansuodattimet on tunnettuja siitä, että näiden sanotaan tuovan jotain ekstraa muihin ilmansuodattimiin verrattuna. Nämä istuvat ylivoimaisen tiiviisti ilmanputsaria vasten ja ylimääräinen neoprenekerros joka yhdessä ilmansuodatinöljyn kanssa varmistavat sen, että suodatin liimautuu kiinni ilmanputsariin. DT-1'n suodattimet on tehty parhaasta laminoidusta tuplakerros-vaahtomuomista mitä markkinoilta löytyy ja antaa maksimaalisen ilmanvirtauksen. Vaahtomuovi tekee suodattimesta helppokäyttöisen ja estää huulia taittumasta asennettaessa. DT-1'n ilmansuodattimet toimitetaan vakiona tai öljyttynä. Öljytyt suodattimet on impregnoitu liekkisuojatulla ja parhaimman laatuisella biologisella ilmansuodatinöljyllä. Kaikki DT-1'n ilmansuodattimet on käsintehty ja valmistetaan Belgiassa tai USA:ssa. DT-1 ilmansuodattimia myydään pitkälti koko maailmassa.