Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

EVS

EVS on yli 25 vuoden kokemuksella kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut suojia, kypäriä sekä suojavarusteita motocrossiin. EVS ovat tunnettuja heidän laajasta valikoimasta korkealaatuisia suojavarusteita ja tämän vuoksi EVS on itsestäänselvä valinta monelle crossikuljettajalle.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on EVS?

    EVS perustettiin 1985 kun kaksi crossikuljettajaa yksinkertaisesti kyllästyivät polvivammoihin sillä tarjolla ei ollut kunnollisia polvisuojia. Alkuperäinen tuote jonka EVS loivat oli AMX-5 polvisuojat josta tuli ikäänkuin pohja tämän päivän täydelliseen tuotelinjaukseen. EVS suojia käytetään maailmanlaajuisesti crossikuljettajien kesken ja EVS voi tänä päivänä katsoa sekä taakse että eteen suureen menestykseen. Suurella omistautumisella ja monien veri-, hikipisaroiden ja kyynelten jälkeen on EVS viettänyt viimeiset kaksi vuosikymmentä menestyksekkäästi kehittäen korkealaatuisia suojavarusteita totisille crossikuljettajille. Kaikki alkoi polvisuojista joka on kehittynyt ja laajentunut kattavaan valikoimaan ensiluokkaisiin suojavarusteisiin. Polvisuojat, rintasuojat, kyynärsuojat, niskasuojat tai kypärät. EVS:llä on kaikki mitä crossikuljettaja tarvitsee.