Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Five

Five hanskoja käyttävät kaikki mp-kuljettajat jotka haluavat ehdottomasti parhaimman laatuiset hanskat. Five'n hanskat on tuotu esille yhdessä maailman parhaimpien moottoripyöräkuljettajien kanssa ja keskipisteenä on ollut neljä tärkeää osa-aluetta: suoja, mukavuus, tekniikka ja suunnittelu.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Five?

    Five perustettiin 2004 ja he ovat alusta asti panostaneet 100% ajastaan sekä resursseistaan kehittääkseen täydellisen ja teknisen valikoiman hanskoja moottoripyöräurheiluun. Five'n tavoitteena on alusta asti saavuttaa johtavan aseman maailmassa kun kyseessä on moottoripyörähanskojen valmistus ja myynti. Koska Five keskittyy ainoastaan hanskojen valmistukseen niin he ovat erikoistuneet nimenomaan tähän alueeseen, jonka vuoksi Five erottuu monen muun merkin joukosta jotka myyvät moottoripyörähanskoja enemmän tarvikkeena muuhun varustukseen. Five'n hanskat on kehitetty maailman parhaimpien moottoripyöräkuljettajien ja ryhmän kanssa jossa on erikoistuneita insinöörejä sekä suunnittelijoita. He työskentelevät yhdessä keskipisteenään neljä tärkeää osa-aluetta kun kyseessä on moottoripyörähanskat, nimittäin: suoja, mukavuus, tekniikka ja suunnittelu. Five pyrkii aina toimittamaan hanskoja jotka täyttävät kuluttajien vaatimukset ja odotukset.