Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Goldfren

Tjeckiläinen Goldfren on yksi maailman suurimmista jarrulevyjen ja jarrupalojen valmistajista sekä moottoripyöriin, että crossipyöriin. Goldfrenin korroosio-suojatut tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista jotka johtavat hyvin lämpöä ja ovat erinomaisen kulutuksenkestävät.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Goldfren?

    Goldfren aloitti toimntansa vuonna 1991 jolloin he alkoivat valmistamaan sintrattuja jarrupaloja moottoripyörille ja motocrosspyörille. 22 vuotta myöhemmin Goldfren on yksi suurimmista jarrupalojen, jarrulevyjen ja muitten lisätarvikketten toimittaja maailmanmarkkinoilla. Kiitokset suurista investoinneista tutkimuksiin ja kehityksiin Goldfren on laajentanut heidän tavike-valikoimaansa jälkimarkkinoille. Goldfren pyrkii aina olemaan eturintamassa kun kyseessä on tekniikka ja suunittelu. Goldfrenin tehdas sijaitsee Tjeckissä, maa joka on maailmantunnettu heidän konetekniikasta ja he voivat tarjota asiakkailleen täydellistä yhdistelmää johtavaa tekniikkaa ja hyvin kilpailukykyistä tuotantoa. Goldfrenin asiakkaat voivat ostaa parhaimman laatuisia tuotteita parhaimpaan hintaan epäilemättäkään tuotteen kestävyydestä tai suorituskyvystä.