Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

HGS

Vuodesta 1988 asti HGS on toimittanut ensiluokkaisia pakoputkistoja moottoripyöräintoilijoille ympäri maailman. HGS on ollut tasaisessa nousussa vuosien ajan ja tänä päivänä he ovat tunnetuimpia korkealaatuisten pakoputkistojen valmistaja mitä markkinoilta löytyy.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on HGS?

    HGS perustettiin Hollannissa vuonna 1988 Henri Gorthiusin toimesta. Gorthius oli aikaisemmin työskennellyt Grand Prix-mekaanikkona 80-luvulla ja oli pitkän ajan haaveillut oman yrityksen perustamisesta. Tänä päivänä yritystä pyörittää kolmannen sukupolven Gorthius. HGS jatkaa tasaista nousuaan markkinoilla ja on yksi tunnetuimpia korkealaatuisten pakoputkistojen, äänenvaimentimien ja viriputkien valmistaja maailmassa. HGS pakoputkistoja käyttää moni huippukuljettaja kiitos putkistojen korkeammat tehot. Kawasakin tehdastallit ja brittiläiset tallit käyttävät HGS-viriputkia GP- ja kansainvälisissä kilpailuissa. Hollantilaisena valmistajana ja suuri tuntemus maan hiekkaradoista, on HGS asettanut suuren painon pitääkseen käyttölämpötilan alhaalla. HGS pyrkii toistuvasti valmistamaan tuotteita jotka ovat äärimmäisen kestäviä ja tuotteita jotka tarjoavat maksimaalista suorituskykyä.