Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Hinson

Hinson on maailmanjohtava kytkinkorien, kytkinkruunujen, kytkinkoppien, kytkinlevyjen ja kytkinpakettien valmistaja moottoripyörille ja motocrosspyörille. Hinsonin tuotteita käyttää monta suurta tehdastallia kuten Team Honda, Team Kawasaki, Team Suzuki ja Team KTM.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Hinson?

    Hinson perustettin vuonna 1992 Wayne Hinsonin. Hinson oli yrittäjä jolla oli aito kiinnostus ja intohimo moottoriurheilua kohtaan. 80-luvun loppupuolella Hinson työskenteli nelipyöräisten ammattivirittäjänä Grand National-mestarille Gary Dentonille. Hinsonin aisti yksityiskohtiin parantaa moottoriajonauvojen suorituskykyä oli tärkeä osa Hinsonin menestystarinaa. Jos jotain tarvitsi tuoda esille jota jälkimarkkinoilta ei löytynyt niin Hinson yksinkertaisesi loi tämän. Juuri näihin aikoihin syntyi Hinsonin ensimmäinen kytkinkori. Fokuksessa tuoda esille tuotteita jotka olivat kulutuksenkestäviä mutta samalla kevyitä, onnistui Hinson nopeasti luomaan nimen markkinoilla ja pian oli Hinson Clutch Components tunnettu maailman ympäri. Tänä päivänä Hinson tarjoaa laajan valikoiman kytkinkoreja, kytkinkoppia, kytkinlevyjä ja kytkinpaketteja moottoripyörille, nelipyöräisille ja motocross-pyörille. Hinsonin tuotteita käyttää monta suurta tehdastallia kuten Team Honda, Team Kawasaki, Team Suzuki ja Team KTM.