Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Lucas Oil

Lucas Oil tarjoaa erinomaisen valikoiman laadukkaita moottoriöljyjä, ilmansuodatinöljyjä ja vaihdelaatikonöljyjä kelkkoihin, mottoripyöriin ja motocrossiin. Lucas Oilin laadukkaat öljyt ovat lyömättömät racinalalla.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Lucas Oil?

    Vuonna 1989 rekkakuljettaja Forrest Lucas ja hänen vaimonsa Charlotte perustivat Lucas Oilin. Lucasin pariskunta huomasivat työssään rekkakuljetuksissa, tarpeen paremmista öljyistä olevan suuri. Heidän tavoitteekseen oli tuoda esille paras valikoima voiteluaineita kuluttajille. Lucas aloitti ostamalla eri lisäaineita, ja tarkisti miten ne toimivat. Pian hän onnistui tuomaan esille oman öljyseoksen jota myi levähdyspisteillä. Lucas myi öljyjä niin hyvin, että joutui nopeasti päättämään askeleesta rekkakuljettajasta öljyteollisuuden jälkimarkkinoille. Näinikään Lucas Oil aloitti kunnolla. Viimeisten 20 ajan he ovat olleet mukana eri racing-tiimien kanssa, pystyäkseen yhteistyön kautta kehittää valikoimaansa tuotteista jotka sopivat vaativimpiin olosuhteisiin. Lucas Oilin menestys perustuu kovaan työhön, ylivoimaiseen valikoimaan ensiluokkaisia tuotteita, sekä vahvaan tahtoon tyydyttää asiakkaan tarpeet ja toiveet. Lucas Oilin öljyillä sinun ei tarvitsee vaihtaa yhtä usein, voitelu on jatkuvaa ja öljypaine korkeampi, mikä antaa ajoneuvollesi pidemmän eliniän ja samalla parhaan suojan ja suorituskyvyn.