Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Matrix

Matrix Concepts tarjoaa laajan valikoiman tuotteita MP- ja motocrossiomistajille. Polttoainesäilöitä, huoltomattoa, lastausramppia, työkalupakkia tai huoltopukkia. Kaikki Matrixin tuotteet valmistetaan moottoripyöräharrastajilta toisille harrastajille.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Matrix?

    Matrix Concepts oli alkujaan college-projekti jossa Chadd Cole, Cameron Cole, Brady Sheren, Arnold Taylor ja Brad McLean rakensivat tuotteita MP:lle ja motocrossiin yhteistyössä parhaiden mekaanikkojen ja kuskien kanssa maailmassa. Yhdessä muun muassa Bob Hannahin kanssa, tuotelinjaa viimeisteltiin ja 2010 Eddie Cole auttoi ja perusti yrityksen Matrix Concepts. Matrixin suunnitteluryhmä keskittyivät tuotteisiin, kuten telineet, lastausrampit, työkalupakit, polttoainesäiliöt ja huoltomatot. Pyrkimys oli parantaa ja kehittää jo olemassaolevia tuotteita ja tehdä niistä parempia kilpailijoihin verrattuna. Tämän Matrix teki tarjoamalla tuotteita kestävästä materiaalista, innovatiivisilla toiminnoilla ja suurella, täydellisellä valikoimalla. Alusta asti Matrixillä on ollut suuri kasvu niin tuotannossa kuin myynnissäkin, monella uudella tuotteella valikoimassaan. Muun muassa Matrix on esittänyt sarjan laadukkaita puhdistustuotteita mp:lle ja motocrossiin, nimellä 1.7 Cleaning Solutions. Parissa vuodessa Matrix on kaksinkertaistanut toimintaansa ja jatkaa kansainvälistä kasvuaan, jakelulla yli 40 maahan ympäri maailmaa.