Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Maxxis

Maxxis on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista rengasyrityksista, jotka valmistavat laadukkaita renkaita moottoripyöriin, motocrossiin ja mökijään. Maxxin edullisia renkaita käyttävät monet kuljettajat amerikkalaisessa ammattilaistason touringissa.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Maxxis?

    Maxxis tarjoaa laadukkaita renkaita henkilöautoihin, pakettiautoihin, pyöriin, mottoripyöriin ja mönkijöihin, ja niihin luottavat miljoonat asiakkaat ympäri maailmaa. Luotettavuuden luominen ja asiakkaiden pitäminen on Maxxisin visio, ja se on ollut pohjana yrityksen jatkuvaan kasvuun. Asiakkaat luottavat Maxxis-renkaisiin elämän joka vaiheissa. Ensimmäisestä pyörästä, ensimmäiseen moottoripyörään ja autoon. Huolimatta harrastuksista, urasta ja kuljetustavasta, tietävät asiakkaat, että löytävät Maxxisin valikoimasta jotain kun on aika valita oikeat renkaat heidän lapsilleen. Maxxis perustettiin Taiwanissa vuonna 1967 ja on tänäpäivänä yksi maailman arvostetuimmista rengasyrityksistä maailmassa. Heillä on toimistot USA:ssa, Aasiassa ja Euroopassa ja jakelua yli 170 maahan, sekä työllistävät yli 22 000 ihmistä. Maxxis tavoittelee aina, että valmistavat parhaan laatuisia tuotteita, sekä ylivoimaista asiakaspalvelua. He työskentelevät jatkuvasti ylittääkseen asiakkaiden korkeita odotuksia.