Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Monster Energy

Monster Energy lanseerattiin vuonna 2002 ja on yksi maailman suosituimmista energiajuomista. Tänä päivänä harva ei tunnista kuuluisaa pisaranmuotoista M-logotyyppia. Monster on myös tunnettuja sponsoroinnistaan suurissa tapahtumissa vaativissa extreme-lajeissa.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Monster Energy?

    Monster Energy on energiajuoma jonka Hansen Natural Corporation alunperin lanseerasi vuonna 2002. Hubert Hansen ja hänen 3 poikaansa perustivat 1930-luvulla Hansen Natural Corporation:n jotka menestyksekkäästi valmisti ja möivät virvoitusjuomia sekä tuoremehuja. 1988 California CoPackers osti yrityksen ja myöhemmin vuonna 2012 nimi vaihtui Monster Beverage Corporation. Tänä päivänä Monster Beverage Corporation on johtava markkinoija ja energiajuomien jakelija, missä Monster Energy on yksi maailman suosituimmista juomista. Monster markkinoi itseään enimmäkseen sponsraamalla suuria extremeurheilu-tapahtumia ja heidän logotyyppinsä tunnistaa lähes jokainen.