Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

MotionPro

MotionPro suunnittelee ja valmistaa laadukkaita työkaluja, kaapeleita ja mittauslaitteet moottoripyörille, crosseille, mönkijöille ja kelkoille. MotionPro'n monipuoliset tuotteet tekevät huoltamisesta helppoa, olit sitten ammattilainen tai harrastusmielellä.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on MotionPro?

    MotionPro perustettiin vuonna 1984 Christopher Carterin toimesta, joka itse oli crossi- ja endurokuski alkujaan. Kun Carter 33-vuotiaana päätti perustaa oman yrityksensä, aloitti hän eri Taiwanissa valmistetuilla kaapeleilla. Pari vuotta myöhemmin MotionPro osti toisen yrityksen joka myi erikoistyökaluja moottoripyörille, ja näinikään mukaan tulivat myös työkalut. Nykyään MotionPro kehittää omia työkalujaan ja suuri osa tutkimuksesta ja kehityksestä tapahtuu heillä itsellään. MotionPro ovat tunnettuja monipuolisten ja ainutlaatuisten tuotteiden valmistamisesta, jotka ovat helppoja käyttää, mutta kuitenkin kestäviä vaativissakin olosuhteissa. Kaikki heidän tuotteensa valmistetaan laadukkaista materiaaleista joilla on pitkä elinikä. Alusta asti, yli 30 vuotta sitten, on MotionPro kasvanut 3 varastosta ja siirtynyt taiwanilaisista kaapeleista suureen ja monipuoliseen valikoimaan erikoistyökaluja. Tuotteet sopivat ammattilaisille ja harrastajamekaanikolle.