Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Prox

Prox on yksi maailman suurimmista moottoripyörä-, nelipyörä-, motocrossi-ja moottorikelkka varaosien valmistajista. Mäntiä, tiivisteitä, laakereita, kytkinjousia, venttiilejä, nokkaketjuja tai rattaita? Katso Proxin suuri valikoima, josta varmasti löydät jotain mitä tarvitset.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Prox?

    Hollantilainen Prox on tunnettu heidän suuresta teknisestä tuotevalikoimasta kuten männät, tiivisteet, laakerit, kytkinjouset, venttiilit, nokkaketjut ja rattaat. He ovat perustamisesta lähtien vuonna 1975 tuonut markkinoille hyviä ja hintansa arvoisia tuotteita. Tänä päivänä Prox on aktiivinen yli 70 maassa ja jälleenmyyjät sekä toimittajat saavat palvelua Proxin päätoimistolta Amsterdamissa. Yli 50 eri tuoteryhmällä ja yli 5000 tuotenumerolla Prox uskotaan olevan yksi maailman suurimmista varaosa-valmistajista moottoripyörille, motocrosspyörille, mönkijöille ja moottorikelkoille. Kaikki Proxin tuotteet valmistetaan heidän omissa tuotantolaitoksissa ympäri maailman, heidän pitkillä ja vakituisilla suhteella Prox voi aina valita parhaimman valmistajan joka täyttää ja ylittää markkinoiden korkeat odotukset.