Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

Twinair

Twin Air on maailman suurin ilmansuodattimien valmistaja. He tarjoavat ilmansuodattimia ylivoimaisella rakenteella, jotka on valmistettu parhaimmasta laadusta ja sopivat kaikkiin crossipyöriin sekä mönkijöihin. Useampi ammattilaistalli käyttää Twin Airia kun mitä muita valmistajia käytetään yhteensä.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on Twinair?

    Noin 40 vuotta sitten Twin Air löysi optimaalisen ratkaisun estämään lian pääsemästä moottorin kaasuttimeen kun he aloittivat valmistamaan ilmansuodattimia vaahtomuovista. Nämä vaahtomuovisuodattimet korvasivat paperisuodattimet jotka olivat tosi suosittuja 70-luvulla. Ongelma näissä paperisuodattimissa oli se, että ne eivät suojanneet tarpeeksi hyvin hiekan ja lian pääsemistä kaasuttimeen, varsinkin kun ajoi hiekassa ja pölysissä olosuhteissa. Twin Air otti nämä ongelmat heti huomioon ja toivat esille uuden pestävän vaahtomuovisuodattimen joka suodatinöljyn kanssa esti lian, huikkasten, hiekan ja veden pääsemisen kaasuttimeen ja näin suodatin antaa lyömättömän suorituskyvyn. Kiitokset Twin Airin ylivoimaisesta laadusta ja erinomaisesta rakenteesta, on Twin Airilla tänä päivänä todella suuri jakelu ympäri maailman. Twin Airin suodattimet sopivat kakkiin crossipyöriin ja nelipyöräisiin. Kiitos Twin Airin luotettavasta suojasta ja voittamattomasta suorituskyvystä useampi ammattilaistalli käyttää näitä enemmän kun mitä muiden valmistamia suodattimia yhteensä.