Tuote on lisätty ostoskoriin

Sulje

/

X-trig

Saksalainen Xtrig valmistaa laadukkaita motocrossivarusteita! Xtrig tarjoaa aina hyvännäköisiä, toiminnallisia ja ensiluokkaisia tuotteita, niin ammattilais- kuin vapaa-ajankuskeille.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Mikä on X-trig?

    Useimmat Xtrigin työntekijät ovat itse aktiivisia moottoripyöräkuskeja, tai heillä on monen vuoden kokemus moottoriurheilusta, mikä antaa heille uniikin ymmärryksen yksityiskohtiin, materiaaliin ja tekniikkaan. Kaikki valmistus tapahtuu heillä Saksassa, mikä varmistaa Xtrig:lle mahdollisuuden nopeasti ja henkilökohtaisesti nähdä jokaisen asiakkaan tarpeet. Jatkuva laajennus jakeluverkossa varmistaa sekin ylivoimaisen mahdollisuuden palvella asiakasta parhaalla tavalla YKorkeastikoulutettu henkilökunta, sekä parhaat varusteet valmistuksessa, varmistavat yhdessä erinomaisen laadun Xtrigin tuotteissa. Se on myös Xtrigin tavoite aina tarjota asiakkailleen parasta laatua, tyylillä ja hyvällä suorituskyvyllä. Xtrigin tuotteet eivät ole ainoastaan tarkoitettu race-tiimeille ja ammattilaisille, vaan kaikille kuskeille jotka haluavat parantaa pyöränsä ulkonäköä ja suorituskykyä.